Nieuws

Voor de komende periode kunt u bij ons terecht voor het afhalen van onze take away menukaart. Check onder het kopje menukaarten wat voor een lekkers er allemaal is.

Wij zijn van donderdag tot en met zondag vanaf 11 uur telefonisch te bereiken via 0572-745053 om uw bestelling te ontvangen. U kunt voor de lunch/diner/zoetigheden uw bestelling plaatsen om op een gewenst tijdstip af te halen bij Lemonade. Uiteraard hebben wij alle hygiëne voorzorgsmaatregelen getroffen en werken wij in een pick up 5 minuten tijdsschema zodat er geen gasten tegelijk bij ons binnen zijn en wij aan de regels van het RIVM kunnen voldoen.

Wij raden aan om in de middag op tijd een bestelling voor de avond door te bellen zodat u nog een gewenste tijd voor het ophalen van uw bestelling kunt doorgeven. Voor gasten die na 17 uur een bestelling plaatsen kan er een langere wachttijd zijn, omdat wij iedere 5 minuten een bestelling aannemen en het tijdschema in de middag al kan vol lopen.

Heb jij dit weekend een avondje dus geen zin om zelf achter het fornuis te staan... bel ons (0572-745053) en laat ons het werk doen wij maken met alle liefde een lekker gerecht voor jou klaar!  
(Alleen betalingen mogelijk met pin)

Enjoy your take away

 

Houdt onze Facebook of instagram in de gaten voor updates/nieuws betreft Pasen en nieuwe gerechtjes/ideeën.

#takeaway #lemonade #supportyourlocal

 

Check onder het kopje menukaarten ons Take Away menu!

Geplaatst: 18 maart 2020

take away

raalte

0572-745053
info@lemonade-raalte.nl
Stationsstraat 41
8102 EB Raalte